25 mei 2019

Dagtocht Amsterdam

amsterdam

Amsterdam is altijd een belevenis. Een wereldstad waar elk uur van de dag iets is te doen. Bezoek de mooie stad om bijvoorbeeld heerlijk te shoppen, musea te bezoeken, te wandelen door het Vondelpark of om gewoonweg te genieten van deze bijzondere stad.

Prijs:      PVA leden      € 9,-

            Introducé        € 14,-

Vertrektijd:        08.00 uur vanaf de hoofdingang van het  MUMC+

Terugkomst:     20.00 uur vertrek uit Amsterdam

 Let op: we werken met een vooraf ingedeelde busindeling. Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je bij collega’s in de bus wilt worden ingedeeld.

  • Inschrijven betekent betalen door middel van automatische inhouding op het salaris van juni 2019
  • Maximaal 1 introducé per PVA-lid (minimum leeftijd 12 jaar)  (Indien uw introducé salaris ontvangt van het  MUMC, zal zijn/haar deel rechtstreeks van dat salaris  worden ingehouden.)
  • Indien u geen salaris van het MUMC ontvangt dient het verschuldigde bedrag voor 20 mei 2019 overgemaakt te worden op rekeningnummer NL38 INGB 0007 5586 43 (BIC: INGBNL2A)   t.n.v. PVA onder vermelding van naam inschrijver en dagtocht Amsterdam 2019
  • Inschrijving is niet overdraagbaar aan derden. Als uit controle blijkt dat hiervan afgeweken wordt, machtigt het PVA-lid de PVA om alsnog het volledige bedrag van zijn/haar salaris in te houden.

U kunt tot 19 mei 2019 online inschrijven middels deze link of via  https://betawerkbv.formstack.com/forms/amsterdam

Digitaal inschrijven verdient de voorkeur, indien dit voor u niet mogelijk is, kunt u zich bij het Servicebureau laten inschrijven