31 januari 2019

Musical All Stars 2019

Inschrijven is niet meer mogelijk!

MUSICAL ALL STARS!

Na het grote succes van de film en serie komt All Stars naar het theater. Een feelgood-musical over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. Musical Award-winnaar Thomas Acda maakt samen met David Middelhoff de muziek. Frank Lammers regisseert. De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu zijn ze 25 en is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven.Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500e wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. All Stars is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger.

PVA heeft voor de donderdag 31 januari 2019 en voor de vrijdag 1 februari 2019 kaarten kunnen bemachtigen.

Tijdstip: 20:00 uur

Locatie: Theater aan het Vrijthof

De prijs voor zowel PVA leden als introducé bedraagt € 38, - p.p. (i.p.v. 47,50)

Let op: beperkt aantal beschikbaar OP=OP.

  • Inschrijven betekent betalen door middel van automatische inhouding op het salaris van december 2018
  • Maximaal 1 introducé per PVA-lid (Indien uw introducé salaris ontvangt van het  MUMC, zal zijn/haar deel rechtstreeks van dat salaris worden ingehouden.)
  • Indien u geen salaris van het MUMC ontvangt, dient na ontvangst van de bevestiging, het verschuldigde bedrag vóór 23 december 2018 overgemaakt te worden op rekeningnummer NL38 INGB 0007 5586 43 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. PVA onder vermelding van naam inschrijver en Musical All Stars

U kunt vanaf 5 juli 2018 tot 30 september 2018 (of zolang de voorraad strekt) via de volgende links inschrijven: voorstelling 31 januari 2019 of voorstelling 1 februari 2019

of ga naar de PVA website www.pva.mumc.nl

 Digitaal inschrijven verdient de voorkeur, indien dit voor u niet mogelijk is, kunt u zich bij het Servicebureau FB (niveau 0) laten inschrijven.