Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Agenda

SPEKTAKELMUSICAL – DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND

12 - 21 mei 2022

Ken je het nog? Dagboek van een Herdershond. Deze legendarische televisieserie komt weer tot leven. En niet zomaar, maar als een echte spektakelmusical! Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht presenteren in mei en juni 2022 Dagboek van een Herdershond in een speciaal gebouwd pop-up theater in het MECC Maastricht. Een grootschalige musical waarin de ziel van de Zuiderling tot leven komt!

SPEKTAKELMUSICAL – DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND

De ziel van de Zuiderling komt tot leven.

We nemen je even mee, terug naar het jaar 1978. In Dagboek van een Herdershond treedt de jonge kapelaan Erik Odekerke in 1914 toe tot een gelovige gemeenschap in Geleen. Een klein landbouwdorp in Limburg dat geregeerd wordt door de notaris, de herenboer en de pastoor. Door de opkomst van steenkolenmijnen in Limburg komt het rijke Roomse leven steeds meer onder druk te staan. De onhandige, naïeve Erik probeert zich staande te houden in het katholieke dorp. Maar ondanks zijn goede bedoelingen jaagt hij veel mensen tegen zich in het harnas.

De spektakelmusical Dagboek van een Herdershond wordt in een regie van Servé Hermans naar het theater gebracht. De creatives zijn o.a. André Breedland, Ad van Dijk en Martin Michel, bekend van o.m. de musicals Ciske de Rat, Cyrano en Grease.

Data voorstelling:

  • Donderdag 12 mei 2022 om 20:00 uur.
  • Zondag 15 mei 2022 om 16:00 uur.
  • Zaterdag 21 mei 2022 om 20:00 uur.

Locatie: MECC Maastricht. Het betreft 1ste rangstickets. De prijs voor zowel PVA leden als introducé bedraagt €71,50 i.p.v. €79,- (excl. €1,85 orderkosten per boeking).

Tickets zijn te bestellen via de volgende link:: www.eventim.nl/pvamumc

Per voorstelling zijn er 100 tickets beschikbaar! Dus wacht niet te lang.

Sluit de enquête