30 oktober 2021 en 25 november 2021

't Mestreechs Volleks Tejater presenteert: Lewieke !

Het is niet meer mogelijk kaarten te bestellen, het maximaal aantal kaarten is verkocht !

De voorstellingen van 2020 zijn verplaatst naar 2021. Zaterdag 24 oktober 2020 wordt zaterdag 30 oktober en donderdag 26 november 2020 wordt donderdag 25 november 2021.

Regisseur Peter Noten en huisschrijver Phil Dumoulin hebben de beroemde musical OLIVER! in een Maastrichts jasje gestoken. Het Victoriaanse London heeft plaats gemaakt voor het Maastricht ten tijde van Petrus Regout. Het jongetje Lewieke slijt zijn dagen in het weeshuis. Als hij een keer om een beetje meer eten vraagt, wordt hij verkocht aan begrafenis-ondernemer Zoerproum. Maar ook in zijn nieuwe omgeving is niet veel beter dan in het weeshuis. Lewieke weet te ontsnappen. Vastbesloten om zijn geluk te vinden, komt hij in het Boschstraatkwartier terecht. Daar ontmoet hij Bèrke Batteraof, lid van een bende jeugdige “gawdeve”. De bende wordt geleid door de sluwe Fieloe. Voordat Lewieke het in de gaten heeft, moet hij ook op pad gaan om te “zjietse” van de rijke dames en heren. Of dat goed afloopt? Aan deze bijzondere productie zullen 129 jeugdige theatertalenten uit Maastricht mee gaan werken. Zij worden bijgestaan door bekende “kemediante” als Eric Jaspers (alias Dieter Koblenz), Jan Janssen en Marie-Ange Castermans (Duo XElle), een zingend/dansend en acterend ensemble, een groot live orkest, imposante decors en prachtige kostuums zorgen voor een onvergetelijke “Mestreechter aovend”.

Prijs voor zowel PVA leden als introducé € 26,50 p.p. (incl. 1 programmaboekje per 2 personen)

Aanvang:          19.30 uur

Locatie:            Theater aan het Vrijthof

  • Inschrijven betekent betalen door middel van automatische inhouding op het salaris van januari 2020. Indien u geen salaris van het MUMC ontvangt dient het verschuldigde bedrag voor 20 januari 2020 overgemaakt te worden op rekeningnummer NL 38 INGB 0007 5586 43 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. PVA onder vermelding van Lewieke, uw naam en datum van voorstelling
  • Maximaal 1 introducé per PVA-lid*

U kunt van 5 december 2019 tot 19 december 2019 online inschrijven middels een van deze links. Gelet op het gelimiteerde aantal kaarten per voorstelling, kunt u slechts voor één voorstelling inschrijven. Klik op de datum van uw keuze:.
https://betawerkbv.formstack.com/forms/lewieke_zaterdag_24_oktober_2020
https://betawerkbv.formstack.com/forms/lewieke_donderdag_26_november_2020

 Digitaal inschrijven verdient de voorkeur, indien dit voor u niet mogelijk is, kunt u bij het Servicebureau FB (niveau 0) een online inschrijfformulier invullen

 *    Indien uw introducé salaris ontvangt van het MUMC, zal zijn/haar deel rechtstreeks van dat salaris worden ingehouden.