8 maart 2020

André Rieu op het Vrijthof

30% KORTING OP ANDRÉ RIEU TERRAS ARRANGEMENTEN

 

André Rieu is al jaren één van de populairste live acts ter wereld en landt deze zomer traditiegetrouw met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof.

Huiskamer De Groote Sociëteit combineert deze avond met een bourgondisch driegangendiner. Vervolgens, met spectaculair uitzicht op het zomeravondconcert,  genieten van heerlijke melodieën en spetterend entertainment.

Jij (én je gezelschap) kan genieten van deze avonden mét een flinke korting! Want je betaalt geen € 98,50 maar slechts € 69 per persoon; dit is inclusief een 3-gangen diner, toegang tot het concert én een mooie terrasplaats. Exclusief drank en € 1 servicekosten

 De korting is geldig zolang de voorraad strekt en op onderstaande data:

Weekend 1:               donderdag 2 juli       |           zondag 5 juli
Weekend 2:               donderdag 9 juli       |           zondag 12 juli
Weekend 3:               donderdag 16 juli     |           zondag 19 juli

 Tickets

Om de speciale korting te verzilveren ga je naar onze webshop https://huiskamerdegrootesocieteit.nl/andre-rieu/ en vul je bij het afrekenen op één van bovenstaande data met hoofdletters de kortingscode MUMC in. Deze unieke code resulteert direct in de korting van bijna 30%.

Wil je familie of vrienden meenemen? Geen probleem! De korting is geldig voor meerdere tickets. Uiteraard zijn de tickets beschikbaar zolang de voorraad strekt dus wacht niet lang met het verzilveren van je ticket inclusief de korting!

Programma

 18:00u:          Ontvangst bij Huiskamer De Groote Sociëteit

19.00u:           Aanvang 3-gangen verrassingsdiner

21.00u:           Start Zomeravond Concert André Rieu

00.00u:           Einde