27 oktober 2019

Bezoek het Dolfinarium met extra korting

Ben jij klaar voor een spetterend dagje uit? Dompel jezelf onder in de onderwaterwereld van het Dolfinarium, het grootste zeezoogdierenpark van Europa! Bij ons sta jij oog in oog met onder andere springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen. walrus

De sterren van de zee schitteren in maar liefst 8 prachtige voorstellingen. Raak jij ook niet uitgepraat over het betoverende leven van dolfijnen? In het DolfijnBrein duik je nóg dieper in het leven van de tuimelaar dolfijn en leer je alles over hun lichaam, gedrag en verzorging. Maar naast dolfijnen is er nog veel meer te beleven: in het Roggenrif ontmoet je de dieren die in onze eigen Noordzee leven. Echte durfallen stoppen zelfs hun hand even onder water om te ervaren hoe roggen en haaien aanvoelen. Wist jij trouwens al dat veel haaien bedreigd worden? Kom langs in de Haaibaai en ontdek snel hoe jij ze kunt helpen!

Het Dolfinarium ligt aan het Veluwemeer en heeft een eigen strand. Kom lekker ravotten in het zand of geniet van het prachtige uitzicht op het water. Maar niet alleen voor het strand neem jij jouw zwemspullen mee: de waterattractie Waterpret is spiksplinternieuw! Roetsj van de vele glijbanen of kom heerlijk zonnen op de ligweide. Daarnaast kun jij ook nog eens losgaan in één van onze andere 4 speeltuinen. Er is zoveel te beleven in één dag!

Dolfinarium. Ontdek. Beleef. Bescherm.

Speciaal voor onze PVA leden: met de promotiecode kunt u Dolfinariumtickets kopen voor slechts € 15,50 (ipv € 28,50). Hiermee kunnen jullie gedurende het hele seizoen 2019 (t/m 27 oktober 2019) een dagje naar het Dolfinarium gaan.

  1.  Ga naar https://tickets.dolfinarium.nl
  2. Aan de rechterkant van de site staat het blokje ‘promotiecode’, vul hier  UMCMAA15 in en klik op de gele button ‘valideer’.
  3. Voeg vervolgens de tickets toe aan de winkelwagen. De rest van de stappen spreken voor zich.

* Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, elders verkregen entreebewijzen of e-tickets. Niet inwisselbaar tegen contant geld. Doorverkoop en namaak verboden. Kijk voor de actuele openingsdagen en -tijden op www.dolfinarium.nl