1 september 2019

Lidmaatschap UM sport voor MUMC medewerkers

Ook dit jaar kunnen medewerkers van MUMC+ weer in het bezit komen van een lidmaatschap van UM SPORT.

Het academisch sportjaar start maandag 2 september 2019. Lidmaatschappen 2019/20 kunnen vanaf 1 augustus 2019 aangeschaft worden en zijn per direct geldig.

 

Lidmaatschappen:

Een lidmaatschap bij UM SPORT is gedurende het academische jaar geldig (t/m 31 augustus '20) en gaat in op de 1e van maand waarin je het lidmaatschap aanschaft. Je kunt je het gehele jaar door bij UM SPORT inschrijven.

 

Tarief UM & MUMC+ medewerker en UM Alumni gelijk.

Vanwege de intensieve samenwerking tussen UM en MUMC+ geldt voor medewerkers van MUMC+ hetzelfde tarief als voor UM medewerkers. Ook voor partners van MUMC+ medewerkers mogelijk om lid te worden, mits de MUMC+ zelf ook lid is van UM SPORT. De partner wordt dan lid in ledencategorie Partner UM/MUMC+ medewerker (in tariefgroep UM Relatie).

 

Soorten lidmaatschappen voor MUMC+ medewerkers & partners:

 1. ‘Sports’
  Dit lidmaatschap biedt toegang tot alle 'inloopactiviteiten' zoals groepslessen, trainingen, spinning. ‘Basic’ is hierbij inbegrepen.
 2. ‘Gym’
  Dit lidmaatschap biedt onbeperkt toegang tot de fitnessruimte (1000 m2 en apparatuur in Universitair Sportcentrum incl. in-Gym sessies (kleine groepslessen in de fitness). ‘Basic’ is hierbij inbegrepen.
 3. ‘Sports & Gym’
  Indien je van het gehele aanbod gebruik wilt maken, kies je voor zowel het Sports’ als ‘Gym’ lidmaatschap. ‘Basic’ is hierbij inbegrepen.
 4. ‘Basic’
  Indien je uitsluitend gebruik wilt maken van squash door huren van een squashbaan (€), in wilt schrijven  voor een cursus (€) of zwemritten wilt kopen (€) dan volstaat het ‘Basic’ lidmaatschap. Het geeft tevens toegang tot de zone met kleedruimtes/douches en kluisjes (gratis).

 

 Zie voor tarieven en meer informatie onderstaande flyer