20 juli 2018

Snowworld Summercamps

summercamp

De leukste oplossing voor kids met werkende ouders!

Iedere werkende ouder kent het probleem: de kids hebben vakantie, maar je kunt zelf helaas geen vrij krijgen. Het kinderdagverblijf is eigenlijk geen (leuke) optie en georganiseerde reizen zijn duur of nog net wat te spannend. Daar heeft SnowWorld wat op verzonnen!

Iedere schoolvakantie staat SnowWorld in het teken van de Summer- en Wintercamps: 5 dagen sport en plezier voor kids van 6 t/m 16 jaar. Ze zijn vanaf 09:00 u de hele dag lekker actief bezig, maken nieuwe vriendjes en krijgen goed te eten. Je hoeft dus niet meer te koken ’s avonds! Om 18:00 u kun je ze weer ophalen en slapen ze gewoon lekker thuis.

Nu denk je misschien: “Maar mijn kind kan nog helemaal niet skiën of snowboarden?”. Geen probleem! Iedereen kan meedoen aan de camps, ook beginnende skiërs en snowboarders. Alle kids worden ingedeeld in groepjes van hun eigen niveau en leeftijd en hebben de hele week dezelfde begeleiders. Daarnaast staan ze echt niet de hele dag op de piste. Ze gaan bijvoorbeeld ook survivallen/klimmen, bowlen, tubegliden, volleyballen en doen nog veel meer binnen- en buitenactiviteiten.

Wat mag dat kosten, hoor ik je denken? Met een prijs van €61,- per dag ben je goedkoper uit dan bij het gemiddelde kinderdagverblijf. Boek nu en je kids hebben een week om nooit meer te vergeten!

PVA leden ontvangen 25 euro korting. Deze korting is te verzilveren via de volgende link: https://www.snowworld.com/nl/PVSummercamp

summercamp