Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Algemene PVA info

Uitslagen speurtocht 2018

speurtocht

Beste Expeditieleden,

Met grote dank aan de organisatie en alle volhoudende deelnemers kunnen we weer spreken van een geslaagde PVA speurtocht ! Mede dankzij de weersomstandigheden was het een extreem zware expeditie geworden, waarbij ondanks de vele ontberingen nagenoeg alle groepen toch het einddoel heelhuids bereikt hebben. Door de langdurige regen was een groot deel van de route veranderd in glibberige modderpaden met grote plassen als extra obstakels en de diverse spellen werden bemoeilijkt door de blubber, desondanks wisten de meeste expeditie-leden zich ook hier enthousiast doorheen te slaan.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de vele vrijwilligers van Scouting Fons Olterdissen, de afdeling Techniek (waaronder Henk Bakker, fa. van Wijnen, fa. Teamwork en fa. Engie), beveiliging MUCM+ en alle (ex)PVA-bestuursleden met partners. Zonder hun inzet zou deze expeditie niet van de grond zijn gekomen.

De punten zijn geteld, alle scores zijn berekend en de winnaar van de PVA speurtocht 2018 is bekend: groep 25 “Marc en de schreeuwende schrikschijters” van het Centraal Diagnostisch Laboratorium. Van harte gefeliciteerd !

Zij worden op de voet gevolgd door groep 16 "Langs huis en plagvreugd" (Anesthesiologie), zij verdienen de poedelprijs. Als ze bij post 5 nu toch nog het waterspel gedaan hadden, waren ze vast en zeker als winnaars geëindigd ;-)

Groep 3 “de Speurneuzen” (Post en Archiefzaken - Raad van Bestuur) heeft zijn naam eer aan gedaan: zij waren het snelste team ! Hier verdienen ze helaas echter geen prijs mee.

Door wie de kaas gewonnen is wordt nog bekend gemaakt, er waren twee groepen die exact hetzelfde gewicht geraden hadden en er ook nog het dichts bij zaten. Zij mogen nog een nieuwe poging doen.

Alle uitslagen zijn op de site na te lezen.

Wij hopen volgend jaar weer op een grote opkomst met hopelijk betere weersomstandigheden ;-)

 
Hebben jullie nog leuke foto's die jullie met ons willen delen (pva website), mail ze naar pva.mumc@mumc.nl

 

 

 

Sluit de enquête