Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Algemene PVA info

Uitslagen speurtocht 2020

Wederom kunnen we terug kijken op een geslaagde speurtocht, waarbij de olympische weergoden ons ook dit jaar gunstig gezind waren!

Van de 33 aangemelde groepen deden uiteindelijk 31 groepen mee, in totaal om en nabij de 215 personen!  Na een korte rit arriveerden de teams op de plaats van bestemming, hier kregen ze een olympische toorts overhandigd, het rauwe ei symboliseerde het vuur. Om 25 bonuspunten te verdienen moest het ei heelhuids terug ingeleverd worden. Nagenoeg alle team zijn hierin geslaagd.

Bij de registratiepost legde elk team een eed van fair play af en presenteerde hun zelf gemaakte vlag.

De organisatie was aangenaam verrast door de creativiteit en kwaliteit van de vlaggen. Enkele groepen waren zelfs qua kleding en entourage helemaal op elkaar afgestemd.

De eerste olympische spelen van deze tocht werden gespeeld op post 1: discuswerpen en boogschieten. Zoals elk jaar werd deze post bemand en verzorgd door de medewerkers van Engie, aangevuld met bestuursleden en medewerkers achter de schermen.

Opgewarmd konden de teams vervolgens op pad, de even en oneven teams liepen in tegengestelde richtingen. Onderweg kwamen ze uiteraard nog verschillende posten tegen waar spellen gespeeld moesten worden.

Post 2 symboliseerde de categorie gewichtsheffen, hier werden een aantal vragen over gesteld.

Bij post 3 kwam het onderdeel kogelwerpen aan bod, heel mooi gemaakt door de medewerkers van Van Wijnen en Serpenti !

Onder de brug liep men een aantal verlopen figuren van de gediskwalificeerde Russische delegatie tegen het lijf, de alcohol tierde hier welig en de groepen moesten een drietal drankjes raden (ouzo, retsina en citroen brandewijn)

Verder ging het naar de pauzepost, even uitrusten onder het genot van een heerlijk broodje worst vergezeld van vrolijke muziek. 

Op post 5 werd een estafette gehouden, helaas kwamen hier veel groepen samen en was er enig oponthoud. Gelukkig was deze post ingericht bij De Nachtegaal en kon men de wachttijd opvullen met een sanitaire stop en/of een drankje.

Tenslotte was er nog post 6, prachtig en sfeervol verlicht. Na het voltooien van de Sirtaki dans moest men hier nog een aantal vragen beantwoorden.

Alle groepen hebben het er heelhuids vanaf gebracht en waren ruim op tijd terug op het eindpunt alwaar onder het genot van een drankje en hapje nog nagepraat kon worden.

De organisatiecommissie bestaande uit Ellen Hameleers, Heidi Motzheim, Ralf Overmans, en Bianca Vorstermans spreken een groot woord van dank uit aan alle PVA bestuursleden en vrijwilligers (waaronder de partners van de bestuursleden, medewerkers van fa. Engie, fa. Wijnen en fa. Teamworks en Henk en Jef van de Technische Dienst). Hun hulp is van onschatbare waarde bij de organisatie en realisatie van de jaarlijkse speurtocht.

De winnende groep van de PVA speurtocht 2020 is groep 18: Marc en de schreeuwende schrikscheiters,  zij wisten de meeste punten te verzamelen
winnaar

 

 

 

 

 

De organisatie heeft als winnende vlag unaniem gekozen voor: Langs Huis en Plachtvreugd II

vlagprijs
.

 

 

 

 

 

Groep 6 “Om door een ringetje te halen” was overigens de snelste groep

groep 6
.

 

 

Klik hier om meer foto's te zien (nieuwe foto's kunnen gemaild worden naar pva.azm@mumc.nl

 

Sluit de enquête