Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Algemene PVA info

Uitslagen Speurtocht 2019

De winnaars van de PVA speurtocht 2019 zijn: de Harteleupers, zij wisten de meeste punten te verzamelen. Zij waren echter niet de snelste groep, die eer gaat dit jaar naar de Liekesniejers.

We kunnen weer terug kijken op een geslaagde speurtocht, mede dankzij de weergoden die ons wel zeer gunstig gezind waren dit jaar!

In totaal deden uiteindelijk 29 groepen mee,  in totaal om en nabij de 240 personen! Al bij vertrek vanaf het MUMC werd het thema "de hel van PVA"  mooi in beeld gebracht. De duivelse dames van het PVA bestuur bemanden samen met de medewerkers van Engie Gate 1. Hier werden als opwarmertje een drietal spellen gespeeld waarna de groepen door mochten naar de helpoort bij Gate 2. Na een greep in het wriemelende hoofd van de duivel werden de groepen vervolgens op pad gestuurd, de goede of de slechte kant......dat moesten ze zelf gaan ervaren.

Onderweg kwamen ze nog verschillende posten tegen waar spellen gespeeld moesten worden. Bij de post het Vagevuur was zelfs een heuse vuurspuwer aanwezig. Bij Gate 7 werd hun de stuipen op het lijf gejaagd door de hell boys en ging de route helaas voor een aantal groepen mis (de bewegwijzering was op onverklaarbare wijze verdwenen). Een pauze post mocht ook dit keer niet ontbreken, hier kon even op adem worden gekomen onder het genot van een duivels kopje goulashsoep.

Alle groepen hebben het er heelhuids vanaf gebracht en waren ruim op tijd terug op het eindpunt alwaar onder het genot van een drankje en hapje nog nagepraat kon worden.

De organisatiecommissie bestaande uit Ralf Overmans, Bianca Vorstermans en Heidi Motzheim spreken een groot woord van dank uit aan alle PVA bestuursleden en vrijwilligers (waaronder de partners van de bestuursleden, medewerkers van fa. Engie, fa. Wijnen en fa. Teamworks en Henk Bakker van de Technische Dienst). Hun hulp is van onschatbare waarde bij de organisatie en realisatie van de jaarlijkse speurtocht.

Sluit de enquête